• Postihalduse tarkvarasse sisseehitatav nupp

    Juhul kui kasutate ühte populaarsetest postihalduse tarkvaradest (Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird või Lotus Notes), on Teil võimalik paigutada  "Datex Recruit" nuppude komplekti postihalduse tarkvara tööriistaribale.

    Nimetatud nuppude komplekt on Datex Recruit tarkvara üheks unikaalseks omaduseks. Sellist funktsionaali ei ole võimalik realiseerida pilvesüsteemides, kuna erinevalt arvutisse paigaldavatest süsteemist, ei ole neil juurdepääsu postihalduse tarkvarale.

    Impordi CV nupp Datex Recruit’s lubab laadida kandidaadi CV-d kirjast ühe klikkiga. Selle juures ei ole oluline, kus CV asub – kirja sisus või manusena lisatud MS Word või PDF failis. Juhul kui CV on saadetud agentuuri poolt või saabus veebilehe postitusmehhanismi kaudu, märgistab süsteem automaatselt saabumise allikat.

    Nupp Leida Datex Recruit´s lubab leida ja avada isiku (kandidaati, töötaja või kontaktisiku) kaarti e-posti kaudu ühe klikkiga.

    Nupp Lisada manuseid lubab kiiresti siduda valituid faile olemasoleva kandidaadiga. Nendeks võivad olla portfoolio, ankeet, skaneeritud dokumendid ja muud kandidaadi poolt saadetavad failid.